Portfolio


Judith Buitenhuis-Verkaik (1973)

In 2013  ben ik gestart met de Basis Vakopleiding voor Traditionele Chinese Geneeswijze aan de Academie Qing-Bai. Mede door de interesse die gewekt is door mijn moeder, die meer dan 30 jaar een eigen TCG  praktijk had.  Na de studie succesvol te hebben afgerond was mijn overtuiging in deze wijze van leven en genezen nog meer bevestigd en heb de studie uitgebreid met Tuina (2014) en Klassieke Acupunctuur (2017) op de HBO Academie voor Traditionele Chinese Geneeswijze Qing-Bai.

In 2017 heb ik het HBO diploma voor Westerse Medische Basiskennis behaald. Deze is CPION erkend en daarmee heeft u de mogelijkheid de behandelingen terug te vorderen van de verzekering.

Ik ben lid van beroepsvereniging Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde en aangesloten bij KAB (Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijze). Vanzelfsprekend volg ik de verplichte bijscholingen in het kader van haar lidmaatschap van de Zhong.

Het logo is afkomstig van mijn moeder, zij heeft dit logo van haar naam laten maken tijdens studiereis in China en ik heb de eer deze te mogen gebruiken voor mijn praktijk.