NIEUWS

__________________


De praktijk is weer geopend

Hierbij wens ik u allen

een heel gezond en gelukkig nieuwjaar


__________________


ONTSPANNINGS MASSAGE

voor gezicht, hoofd, nek en schouders

Dr. Prof. Wu heeft een tuina techniek ontwikkeld die beschreven staat in de “Yellow Emperor’s Canon of Internal Medicine”. Het gehele lichaam kan ontspannen met deze techniek, doordat verschillende zones van het gezicht en hoofd verbonden zijn met lichaamsdelen, ledematen en organen.


___________________NASCHOLINGEN

2016    Effectief pijn behandelen met acupunctuur Deel I

            volgens de methode van dr Tan's Balance Method, master Tung's Pain treatments en dr Chao Chens's Balance Method.

            = voor het behandelen van acute en chronische pijnklachten, waarbij geen naalden op de pijnplek zelf worden geplaatst, maar via een             balanserende methode de klachten worden behandeld.


2017    Effectief pijn behandelen met acupunctuur Deel II   

            volgens de methode van dr Tan's Balance Method, master Tung's Pain treatments en dr Chao Chens's Balance Method.

             = voor het behandelen van acute en chronische pijnklachten, waarbij geen naalden op de pijnplek zelf worden geplaatst, maar via een             balanserende methode de klachten worden behandeld.   

2017    Moxa helend vuur             

            = verdieping in het gebruik van moxa, waaronder het kruid op verschillende manieren te gebruiken zodat de warmte dieper binnen             dringt voor het stimmuleren van de energiestroom (Qi-stroom).

2017     Acupuncture treatment for Repeat injury syndrome (RSI)   

            = voor het behandelen van RSI-klachten, een verzamelnaam voor o.a. klachten die voorkomen in nek, schouder, armen, ellebogen,                polsen, handen en vingers. De klachten worden doorgaans veroorzaakt door langdurige statische houding, repeterende bewegingen of             een combinatie.


2018      Cosmatic acupunctuur               

                 = een veilige alternatief voor botox en fillers. De grondlegging is vanuit de Traditionele Chinese Geneeswijze. Er wordt uitgegaan van                    lichaam eigen herstel, waarbij rimpels en vlekken in hals of gelaat verminderen en zorgt voor een verfrissende uitstraling.

2018      Effectief pijn behandelen met acupunctuur Deel III   

                = volgens de methoden van dr Tan's Balance Method, master Tung's Pain treatments en dr Chao Chens's Balance Method voor het                    behandelen van acute en chroinisce pijnklachten en overige klachten (bijv. hoofdpijnen, hooikoorts, menstruatie klachten enz.),                 waarbij geen naalden op de pijnplek zelf worden geplaatst, maar via een balanserende methode de klachten worden behandeld.

2018     Gynaecologie: Menopauze   

                = in deze periode kunnen er klachten ontstaan tgv de afname van de eirerstokfunctie. Ook wel “overgangsklachten” genoemd, die een                 domper op de levenskwaliteit kunnen zetten. Deze klachten kunnen zich uiten op fysiek niveau zoals opvliegers, slaapstoornissen,                    hoofdpijnen etc. maar ook op mentaal-emotioneel niveau zoals prikkelbaarheid, depressie en onrust en goed te behandelen of te                    begeleiden met acupunctuur.

2018    Head Tuina Clinical treatment of head and neck diseases

            = Dr. Prof. Wu heeft een tuina techniek ontwikkeld die beschreven staat in de “Yellow Emperor’s Canon of Internal Medicine”. Het gehele             lichaam kan ontspannen met deze techniek, doordat verschillende zones van het gezicht en hoofd verbonden zijn met lichaamsdelen,             ledematen en organen.

2018     Auriculotherapie (ooracupunctuur) Deel I

            = via reflexzones van het oor direct toegang tot alle lichaamsgebieden. Waardoor een snelle en gerichte therapie via het oor mogelijk is             voor het gehele lichaam.